Panahan Tembak Akurat

Panahan Tembak Akurat

Panahan Panahan Panahan Mantu Tembak Akurat

Hot

Tuesday, January 2, 2018

Panahan Panahan Panahan Mantu Tembak Akurat

January 02, 2018 7

Memanah minangka game kuat sing nyuwun tembakan sing bener. Sawijining pucuk pucuk arung instrumen penting kanggo mbantu toxophilite njupuk tepat. Toxophilite wis digunakaké kanggo cukup nalika loro kanggo nguber lan game kanggo njaluk tembak sing tepat. Loro-lorone klompok iki duwe busur panah sing paling disenengi lan nguber busur lan uga minangka panggonan sing cocog karo kebutuhane.

Liyane busur panah lan pemandangan balung sing disempurnakan kanthi inovasi. Sampeyan bisa njaluk wong-wong mau saka sawetara pemandangan peep dhasar lan pemandangan sing ijo kanggo nempel panggonan sing inovatif lan inovasi laser kanggo nemtokake sampeyan target.

Diverse Archery Bow Sights

Obrolan Peep bisa digunakake kanthi bukaan cilik ing dering kanggo ngetrapake sesanti menyang tujuan sampeyan. Nalika pemandangan arkeane laser menehi soket laser kanggo njupuk sawise langsung menyang adil.

Kelet Panelusuran Panon

Nindakake pandelengan panampil karo kemajuan pin sing menehi pasuryan sing tepat sing diatur sacara efektif. Ana akeh pemandangan lengkungan pucuk, salah sijine ilustrasi kaya Trablo Range Rover. Luwih luwih diminimalake tinimbang pemandangan liyane siji liyane karo pita yardage ing cemlorot kanggo mbantu sampeyan fokus ing tingkat cahya sing kurang.

Sampeyan uga kudu ndeleng obyek lencana Boss Hogg saka Spot Hogg. Pemandangan saka papan kasebut ngluwihi pemandangan sing ditemokake kanggo pit Seven Deadly Pin sing ndadekake sampeyan kepenak lan ora mutlak mutu kanthi pitung pin serat optik fleksibel sing luwes cilik.

Pemandangan Pemandangan Hijau Dot

Pemandangan dhelok arupa layar biru nggunakna titik ijo tinimbang garis ngarsane kanggo ngatur obyektif kaya Trimlo Powerdot Mémori Green Dot Sight. Nggunakna pemandangan arsitèktur iki kanggo nguber busur lan padha kanthi gampang fleksibel busur panah liyane.

Pemandangan Genteng Optik

Ing titik kasebut ana pemandangan serat optik, contone, panggung panggul Trublo nemokake panggonan sing bisa dikunci utawa bisa nguri-uri panampilmu kanggo nembak luwih saka 35 meter. Saksampunipun pita raksasa menika saged adaptasi lan gadhah tambahan wiwit jaman rumiyin gadhah filamen dan rabat tongkat ganda kanggé akurasi panggenan.

Njupuk Panuntun Bow

Sifat nggoleki sing sampeyan pilih sampeyan gumantung ing jenis shooting sing sampeyan tindakake. Ing kasempatan sing mburu, sampeyan kudu nggoleki sing cahya lan luwih cilik kanggo ngobah crosswise liwat landscape sing angel.

Ing acara sing sampeyan bisa mlebu pertandhingan persaingan, sampeyan bisa mbutuhake luwih abot kanggo menehi swara nalika njupuk. Apa wae panampil, pemandangan gandhewo bisa ditindakake kanggo ningkatake ketrampilan sampeyan.
Read More